Wine & Music // 9.-11.5.2019. // POREČ RIVA

Poseban vinsko - zabavni program od 9. do 11. svibnja očekuje vas u ugodnoj atmosferi vinoteke koja će za ovu priliku biti postavljena na porečkoj rivi, uz selekciju najboljih istarskih vina te bogatu ponudu hrane.

Vrhunski vinari koji vas očekuju u vinoteci na porečkoj rivi: Vina Laguna, Tomaz, Pilato, Franković, Franc Arman, Damjanić, Geržinić, Ritoša, Peršurić Misal, Deklić, Cosseto i Marijan Arman. Degustacijsku čašu uz mogućnost povrata (kaucije) moći ćete kupiti za 25 kn* a svaki dcl vina imat će cijenu od promotivnih 15 kuna*, dok će cijena butelje iznositi 100 kn*. (*u sve cijene uračunat je PDV).

Osim vrhunskih vina imat ćete priliku kušati i gastronomske poslastice iz naše putujuće kuhinje - Mezzina.

Zavirite u Mezzino MENU :)

Dizajn za web WN 2019-06.png

Kako kupovati u šatoru?

Upoznajte se s našim Cashless sustavom prije dolaska na Wine Nights:

025_manuel_paljuh.jpg
067_manuel_paljuh.jpg
069_manuel_paljuh.jpg
111_manuel_paljuh.jpg

1.

Na glavnoj kasi odmah uz ulaz u šator PREUZMITE SVOJU DEGUSTACIJSKU ČAŠU. Kaucija za degustacijsku čašu je 25,00 kn*. Obratite pozornost da čašu možete kupiti isključivo GOTOVINOM (* u cijenu je uključen PDV) Povrat kaucije je moguć samo za neoštećenu čašu u kompletu s vrećicom!

2.

Na istom mjestu PREUZIMATE I SVOJU CASHLESS NARUKVICU: Konzumacija hrane i pića plaća će isključivo putem narukvica koje se preuzimaju i pune uplatom željenog novčanog iznosa na blagajni. (Uplatu i nadopunu možete izvršiti neograničeni broj puta, a uplaćeni iznos možete koristiti tijekom sva 3 dana, u tom slučaju nemojte skidati narukvicu).

Naš tim na kasama  sve će vam objasniti i pomoći vam u svakom trenutku!

3.

Sa svojom čašom i narukvicom zatim idete do vinara po vašem izboru ili Mezzina te odabirete vino ili hranu koju želite kušati. Ponuda i cijene svih vina i street food ponude nalazit će se iznad šanka!

4.

Pokažete konobarima svoju narukvicu kako bi se ista skenirala.

5.

UŽIVATE SA SVOJIM DRUŠTVOM U ODLIČNIM VINIMA, HRANI I DOBROJ GLAZBI :)

6.

Na KASI ZA POVRAT na kraju večeri možete preuzeti sav nepotrošeni iznos, kojeg vraćamo isključivo u gotovini te ostvarujete mogućnost povrata kaucije ukoliko vratite neoštećenu čašu u kompletu s vrećicom.