Dizajn za web WN 2019-18.png

Vinska putovnica - nagradna igra!

027_manuel_paljuh.jpg

PAKET OD 12 MAGNUMA VINARA: Pilato, Franković, Franc Arman, Damjanić, Marijan Arman, Cossetto, Geržinić, Ritoša, Tomaz, Vina Laguna, Peršurić Misal i Deklić.

Od subote 4.5. do subote 11.5. možete uživati u zabavnim i gourmet programima te pritom osvojiti vrijedne nagrade. 

Pozivamo vas da krenete s nama na putovanje u jednu posebnu vinsku priču „WINE NIGHTS“ od 4. do 11. svibnja 2019. Uživajte u ugodnim porečkim noćima uz brojne degustacije kvalitetnih vina, glazbu i zabavu te bogatu gastronomsku ponudu. U „WINE NIGHTS“ su uključeni najbolji porečki ugostiteljski barovi, restorani i noćni klubovi koji će posjetiteljima nuditi prigodne menije i degustacije vrhunskih istarskih vina po promotivnim cijenama.

ŠTO JE VINSKA PUTOVNICA?

Prigodna kartica u kojoj ćete bilježiti degustacije kad posjetite lokale partnere te sve vinare i barove u vinoteci na porečkoj rivi. Za sudjelovanje u Vinskoj putovnici potrebno je sakupiti 6 potvrda (pečata) te s ispunjenim Vinskim putovnicama možete sudjelovati u izvlačenju bogatih nagrada koje osiguravaju Valamar, vinari i ugostitelji. 

GDJE MOGU PRONAĆI VINSKU PUTOVNICU?

VINSKU PUTOVNICU pronaći ćete ukoliko sretnete naše hostese u gradu, kod ugostitelja koji sudjeluju u Wine Nights programima te u vinoteci na rivi na blagajni. 

 

KAKO SUDJELUJEM U IGRI?

Da li ćete uživati u druženju u ugodnom ambijentu nekog porečkog bara, degustirati prigodnu ponudu gastronomskih specijaliteta uz čašu vina, pjevati i plesati na koncertima u vinoteci na porečkoj rivi... vi odlučite. Na tom putovanju nećete lutati, jer ćemo za vas pripremiti MAPU koja će obilježiti put do svakog našeg partnera, ugostitelja, a svi se nalaze vrlo blizu te doista možete uživati u šetnji po Poreču otkrivajući vina, hranu i zabavu.

Za svaku konzumaciju u restoranu možete sakupiti 3 pečata, konzumacija kod ugostitelja donosi vam 2 pečata dok konzumacija u vinoteci na porečkoj rivi donosi 1 pečat.  Svaka VINSKA PUTOVNICA ima mjesta za ukupno 6 pečata, a možete popuniti i veći broj Putovnica.

KADA JE IZVLAČENJE?

Pečati se mogu skupljati od subote 4.5. do subote, 11.5. do 19:45h, a u 20:00h* u vinoteci na porečkoj rivi održat će se javno izvlačenje. Ispunjenu VINSKU PUTOVNICU potrebno je ubaciti u zatvorenu kutiju koja će se nalaziti u šatoru od 9. do 11. svibnja. Svaki sudionik u kutiju može ubaciti neograničeni broj ispunjenih VINSKIH PUTOVNICA.

*ako propustite javno izvlačenje u subotu 11.05. u 20:00 - ne brinite, dobitnike nagrada kontaktirat ćemo telefonom ili e-mailom

 

Popis nagrada:

1. nagrada - 12 magnuma istarskih vinara  

2.  nagrada – Vikend za dvije osobe u Valamar Collection Imperial Hotelu na Rabu 

3.  nagrada - Večera od 5 slijeda za dvije osobe u restoranu Peterokutna kula 

Rješenje: KLASA: UP/I460-02/19-01/200, UR.BROJ.: 513-07-21-01-19-2, od 10. travnja 2019. Godine, a  na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/2009) Alphera d.o.o. iz Pule, Gervaisova 42 donosi

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Vinska putovnica“.

 

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Vinska putovnica“ je društvo s ograničenom odgovornošću iz Pule, Gervaisova 42, OIB; 93272581932.

Nagradna igra priređuje se u svrhu promidžbe i animacije posjetitelja. 

 

Članak 2.

Nagradna igra održava se na lokacijama partera ugostitelja te šatora na na rivi u Poreču u sklopu manifestacije naziva „Wine Nights“, trajanja u razdoblju od 4.5.2019. do 11.5.2019.

 

Članak 3.

Fond nagradne igre je 4.843,00 kuna.

 

Članak 4.

Fond nagrada sastoji se od;

  1. 12 BOCA MAGNUMA ISTARSKIH VINARA - u vrijednosti 3.000,00 kn,

  2. DVA NOĆENJA U VALAMAR HOTELU (za dvije osobe) NARAB - u vrijednosti 1.343,00 kn,

  3. VEČERA- u vrijednosti 500,00 kn.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

 

Članak 5.

Uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi građani koji u razdoblju od 4.-11.5.2019. koji prilikom konzumacija u objektima sudionika programa „Wine Nights“ sakupljaju pečate u priručne knjižice koje ulaze u kutiju za nasumično nagradno izvlačenje posljednjeg dana održavanja manifestacije. Potrebno je sakupiti šest (6) pečata. U priručnim knjižicama nalaze se i polja koja se moraju ispuniti osobnim podacima igrača, ime i prezima, adresa stanovanja, broj mobitela i email adresa.

 

Članak 6.

Nagradna igra traje do 11.5.2019. do 19:30 sati, a javno izvlačenje nagrada održat će se na mjestu održavanja manifestacije 11.5.2019. na porečkoj rivi u 20 sati. Nagrada se podiže na licu mjesta izvlačenja uz predočenje osobne iskaznice, a dobitnici koji nosu prisutni na lokaciji biti će pismeno obaviješteni prema podacima upisanima u knjižici.

 

Članak 7.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom nastavit će se izvlačenje do iscrpljivanja broja sudionika nagradne igre.

 

Članak 8.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem web stranice www.winenightsporec.com.

 

Članak 9.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što ih Ministarstvo financija odobri - Porezna uprava, Središnji ured, Služba za zabavne i nagradne igre.

 

Članak 10.

Organizator se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti fonda u korist Hrvatskog crvenog križa.

 

Članak 11.

U slučaju spora između organizatora i sudionika ove nagradne igre nadležan je Trgovački sud u Pazinu.

Heading 6