Na prvom ovogodišnjem Wine Nights koncertu, u četvrtak 9. svibnja s početkom u 21 sat, ne propustite nastup dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić. Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 20 godina. Njezina interpretacija je uvijek emotivna i osebujna te plijeni publiku na aktivno slušanje bez obzira koji glazbeni žanr interpretirala.

Glazba raznih svjetskih izvođača iz kraja 60-tih i početka 70-tih godina prošlog stoljeća pa do današnjih dana u R&B ritmu, u petak 11. svibnja u 19 sati za sve posjetitelje izvoditi će grupa Part Time Band, a nakon toga dolazi nam vrhunski muški vokal  MARKO TOLJA koji će svojim glasom uz dobre hitove i svoj neizbježni šarm, zapaliti atmosferu, što garantira odličnu zabavu.

Za završni koncert u subotu 12. svibnja s početkom u 19 sati publiku će zagrijavati live band The A!, a užarenu atmosferu nastavit će jedan od najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika ovog podneblja Massimo iz milja zvan Max! Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen i od publike i od kritike.

 

Ulaz za sve programe je besplatan!

Radno vrijeme Wine Nights šatora je svaki dan od 18 sati.

ČETVRTAK, 9/5/2019